1
CHP'li Karaözü Belediye Başkanı Şener Tatar, 2014 yerel seçimlerinde Sarıoğlan Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Tatar, CHP İlçe Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, Sarıoğlan Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirtti.

Aday adayları sayısının artması dileğinde bulunan Tatar, "Aday adayları içerisinde nitelikli, kaliteli bir aday adayı olması durumunda partimin menfaati için adaylıktan çekilerek bu adayı destekleyeceğim, burada söz veriyorum" dedi.

CHP İl Başkanı Ertuğrul Gönenç ise Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Suriye ve Mısır ile yatıp kalkıyoruz. Türkiye kendi gündemini oluşturamıyor. Bir an önce savaş çığırtkanlığından kurtularak Türkiye'nin gündemine dönmeliyiz. Önümüzde yerel seçimler var, yerel seçimler yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler halkın gündemini, sorunlarını sorgulayacak ve onların sorunlarını çözebilecek adaylar ortaya çıkartarak,hedefimizin halk için CHP iktidarı olduğunu vurgulamak olmalıdır. Sarıoğlan ilçemizde deneyimli bir arkadaşımız aday adayı olmuştur. Karaözü beldemizdeki başarısının devamını Sarıoğlan ilçemiz için de bekliyor, Başkanımız Şener Tatar'a başarılar diliyorum."

Yorum Gönder

 
Top